VG-lista Trondheim

Du kan også følge begge live på P3no. Henriette Dæhli NRK P3.


David Den Nye Stjernen Vg

Norways largest free concert has been a collaboration between NRK P3 and VG since 1998.

. Torvet er endelig klart for et arrangement som dette sier Sissel Piene arrangementskoordinator i Midtbyen management. Les nyheter artikler og se videoer om Trondheim på VG. Juli før Bergen får besøk 13.

Og ja - det er GRATIS. Det foreligger ingen konkret trussel mot arrangementet. Det foreligger ingen konkret trussel mot arrangementet.

Avreise BASEN Gimle kl 1200 med retur kl 2100 fra Trondheim. Kringkastingsorkestret KORK er hele landets orkester med en helt spesiell plass i hjertet til. 102630 Beklager en feil oppstod.

Selve konserten starter 1830 på Torget. Her fra konserten i 2017. 1613 Vi er kjempeglad for at VG-lista er tilbake på Torvet.

Vi fyller bussen å kjører til Trondheim 6juli. To unge menn alvorlig skadet etter utforkjøring. -VG-lista is an important tradition for Norwegian youth.

VGTV er en del av Schibsted. VGTV er en del av Schibsted. Visit Trondheim AS Nordre gate 10 7011 Trondheim postvisittrondheimno.

VG-Lista live i Trondheim. I Bergen skjer det hele på Festplassen 13. Juli i Trondheim kommer vi til å danse hoppe og synge sammen.

Det går kjempefint men jeg håper det ikke begynner å regne nå sier Ingri Baumann i eventbyrået All-In til Trdby og ler mens de rigger opp. Torvet er endelig klart for et arrangement som dette sier Sissel Piene arrangementskoordinator i. Se artister som TRXS Bendik Katastrofe Jesper Jenset Sondre Justad Kristian Kristensen Cezinando Dagny Sandra Lyng The Main Level og ikke minst hun som topper VG-lista Topp 20 akkurat.

VG-lista skal legge ut på turné i sommer etter to års koronapause. Juli kommer VG-lista Topp 20 til Trondheim. VG-lista Trondheim 12.

Chris opptrådte også på Tydalsfestivalen i 2012 og på City-Syd i Trondheim. Live Streaming 2022 VG-Lista live i Trondheim. Se artister som TRXS Bendik Katastrofe Jesper Jenset Sondre Justad Kristian Kristensen Cezinando Dagny Sandra Lyng The Main Level og ikke minst hun som topper VG-lista Topp 20 akkurat.

Ikke siden 2017 har konserten vært her. At Trondheim Torg Trondheim Norway 06 July 2022-----GO LIVE NOW httpeventac. VGTV er en del av Schibsted.

Prøv å spill av videoen senere. Vi gjør dette på bakgrunn av trusselsituasjonen som fortsatt er til stede rundt om i landet etter skytingen i Oslo. Juni fikk man endelig tatt tilbake ungdommen med VG-Lista på Rådhusplassen.

Sjekk artistene som kommer. Der vil det være mer. Denne videofilen kan ikke avspilles.

1613 Vi er kjempeglad for at VG-lista er tilbake på Torvet. Få med deg VG-lista-konserten på Trondheim Torg 6. VG-lista er tilbake i Trondheim denne uka.

Hjemme i Overhalla ca rundt midnatt. Operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt Anne. 6 hours agoFlere politifolk på VG-lista enn vanlig.

We look forward to gathering Norway around the music and artists who have topped the VG-lista over the past year says Vjollca Moazzem project manager at VG in. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Lurt å ha med en liten sekk matpakke og.

7 hours agoDet sier stasjonssjef ved sentrum politistasjon i Trondheim Arve Nordtvedt. Den gjør at politiet nå vurderer at det foreligger uspesifikke. Vg Lista Fra Trondheim Tv Guide Subwoofer med ny låt på VG-lista En av opptredene som sørget for mest hopping under VG-lista Rådhusplassen var Subwoolfer.

Robin og Bugge overrasket med en gjest på VG-Lista i Trondheim. I 2018 var det hele 11 000 publikummere. Da får vi litt tid til å utforske byen.

Bli med på årets folkefest når VG-Lista er tilbake for fullt. Isah bare Bergen Beathoven bare Bergen Hagle bare Trondheim SKAL LEGGE NED PIPES. Trondheim is bubbling with unique and exciting exp.

Address of Vg-Lista Topp 20 Trondheim - Trondheim submit your review or ask any question search nearby places on map. 24062022 FOR ET SHOW. Det som er Norges største gratiskonsert har vært et samarbeid mellom NRK P3 og VG siden 1998.

At Trondheim Torg Trondheim Norway 06 July 2022-----GO LIVE NOW httpeventac. VG-lista Trondheim 12. Flere tusen er ventet til sentrum av Trondheim når VG-lista-konserten starter klokka 1830.

VG-lista er tilbake i Trondheim denne uka. Tirsdag rigges scenen klar før gratiskonserten på nye Torvet. I 2018 og 2019 var VG-lista på Festningen hvor tusenvis trosset vått sommervær begge årene.

Politiet styrker bemanningen under onsdagens VG-lista i Trondheim. Akkurat slik det skal være. VG-lista kommer til Trondheim onsdag 6.

I år er VG-lista tilbake på Torvet som den ikke har vært siden 2017. Live Streaming 2022 VG-Lista live i Trondheim. Tusener samles onsdag til VG-lista på Torvet i Trondheim.

Informasjon om artister kommer. 20052022 Dette er de nye VG-Lista programlederne. Juli kommer VG-lista Topp 20 til Trondheim.

Vi gjør dette på bakgrunn av trusselsituasjonen som fortsatt er til. VG-lista til Trondheim i sommer. Politiet styrker bemanningen under onsdagens VG-lista i Trondheim.

Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Sjekk artistene som kommer. Beathoven kommer til Bergen.

Happening at Trondheim Torg Kongensgate 11Trondheim Norway Trondheim Norway on Wed Jul 06 2022 at 1200 pm.


Tromso Konserter Vg Lista Kommer Til Tromso


Vg Lista Vg


13 000 Sa Vg Lista I Trondheim Nrk Trondelag


Vg Lista Inntar Bergen Vg


Moddi Stakk Av Med A Ha Millionen I Trondheim Vg


Se Sommerens Siste Vg Lista Show I Dag Vg


Musikk Vg


Slik Blir Vg Listas Sommerturne Vg


Vg Lista Topp 20 Glavnaya Facebook


Vg Lista Topp 20 Glavnaya Facebook


Vg Lista Live I Bergen Festplassen Bergen July 13 2022 Allevents In


Lokalnytt Forde 11 000 Var Pa Vg Lista Konserten


Etter Seks Ar Er Vg Lista Tilbake Pa Unik Arena Vg


Na Kan Du Fa Laten Din Spilt Pa Vg Lista


Etter Seks Ar Er Vg Lista Tilbake Pa Unik Arena Vg


13 000 Sa Vg Lista I Trondheim Nrk Trondelag


Folg Vg Lista Direkte Fra Stavanger Pa Vgtv Kl 18 30 Her Far Kriss Ny Sveis Av X Factor Atle Vg


Vg Lista Inntar Bergen Vg


Vg Lista I Bergen Onklp Jeg Prover A Vaere Kul Vg

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel